Zakelijk bloggen

Waarom bloggen?

zakelijk bloggen bedrijvenTegenwoordig schiet het aantal blogs op het internet de pan uit en steeds meer bedrijven beginnen zelf ook een blog. Een blog is dan ook de ideale manier om verkeer naar de winkel te leiden. We leven in een digitaal tijdperk en veel mensen lezen dagelijks blogs op internet. Internet is dan ook de perfecte plek om je tot de mensen te richten en om wat over je bedrijf te vertellen. Een bedrijf dat gebruik maakt van een blog komt bij veel mensen als professioneel over, ze denken dat ze te maken hebben met een expert. En dit terwijl bloggen een van de makkelijkste reclame middelen is die er bestaat. Ik zal je vertellen hoe je met jouw onderneming of bedrijf succesvol een blog kan opzetten.

Hoe zakelijk bloggen

Bijna iedereen is wel in staat om een fatsoenlijke tekst te schrijven, het is dus ook bijna voor iedereen mogelijk om een blog te beginnen. Maar veel mensen weten niet precies hoe het werkt. Wij zijn er voor je, we schrijven je blog. Zo hoef je zelf al die moeite niet te doen. Wij zijn experts op het gebied van blogs en weten alle kneepjes van het vak. Het is wel belangrijk om er voor te zorgen dat je blog geschreven is zonder spel of taalfouten, zo kom je professioneler over. Dit kunnen wij door onze taalexpertise prima doen. Ook is het belangrijk om duidelijke en pakkende zinnen te maken, niemand heeft zin om een blog te lezen waar niet door heen te komen is. Ook zorgen wij voor een unieke schrijfstijl van uw blog. Wat je voor ogen hebt kunnen wij schrijven. Wilt u grappige artikelen of juist serieuze, geen zorgen wij beheersen alle soorten schrijfstijlen.

Social media gebruiken?

Waar wij ook voor zorgen is genoeg lezers. We promoten de blog op sociale media om zo zo veel mogelijk klanten te trekken naar de tekst. We uploaden regelmatig, zo worden de trouwe lezers wel tevreden gehouden. Als u bepaalde SEO woorden of zinnen in uw blog wilt hebben dan kan dat. Zo verschijnt de blog bovenaan Google en wordt hij ontzettend vaak bekeken.

De voordelen

Er zijn ontzettend veel voordelen aan zakelijk bloggen. Door de kennis te delen zien mensen je als professioneel. Je lijkt een expert op het gebied en mensen zullen eerder geneigd zijn om naar jouw bedrijf te gaan. Daarnaast is een zakelijke blog vrij goedkoop in verhouding tot andere soorten PR. Wij al helemaal, wij bieden u perfecte service aan voor een zacht prijsje. Als u dus niet veel uit wilt geven maar toch wilt bloggen kunt u bij ons terecht. Ook geeft je blog een karakter aan jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat het een gezicht krijgt waar mensen zich verbonden mee voelen. Via een blog krijg je een hele goede interactie met de bedoelde doelgroep. Mensen kunnen reageren en vragen stellen, zo voelen ze zich meer verbonden met het bedrijf. Tevens is bloggen goed voor de link building van uw bedrijf, de vindbaarheid wordt flink verbeterd en uw bedrijf zal hoger in de zoekmachines verschijnen. Doordat de content op sociale media staat is het voor veel mensen te lezen en dit zal zorgen voor een stijging van het aantal klanten. Bloggen is dus een perfecte manier om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

zet doelen bloggenEen zakelijke blog moet betrouwbaar en echt zijn. De beste blogs worden geschreven door mensen die het leuk vinden om kennis te delen, niet door taalkneuters. Het zijn verhalen waar de passie en de plezier er vanaf spat, dit kunnen wij zeker doen. We schrijven alles met passie en we zorgen voor een heel persoonlijke blog.. Waar lezers in niet op zitten te wachten is een blog die geschreven is door de afdeling Reclame. Een samengevatte bedrijfsfolder over vrolijke klanten en vol aanbevelingen van de beste producten. Lezers zien daar feilloos doorheen en het is totaal niet leuk om te lezen, laat staan om te delen. Reclame vinden we overal al in de huidige maatschappij. Dit weten wij ook, we schrijven dus niet een reclame tekstje maar maken er iets leerzaams en informatiefs van. Wij schrijven blogs die de lezers ook daadwerkelijk willen lezen, we zorgen ervoor dat ze met plezier door de blog scrollen en dat ze zich nergens tot verplicht voelen. Dit is het doel van de blog, de blog behoort een tekst te zien waar men met plezier overheen leest, het moet geen afgedankt reclame foldertje zijn. Voelt u zich aangetrokken tot onze kenmerken en specialiteiten? Laat u uw blog dan maken door ons en we helpen uw bedrijf een flinke stap vooruit.

Contacteer ons

Bent u dus op zoek naar een blogger of tekstschrijver, om zo uw bedrijf naar het volgende level te brengen? Zoek dan niet verder, wij zijn de aangewezen persoon die u zoekt. Wij maken persoonlijke blogs die ook echt daadwerkelijk gericht zijn op de door u bedoelde doelgroep. Wij maken alles met passie en we zijn zo origineel mogelijk, dit in verhouding tot andere zakelijke bloggers. Bij ons bent u dus helemaal op de juiste plek voor al uw blogs en artikelen. Kom dus eens langs, de koffie staat klaar en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.