Content writing

Content writing: een tekst schrijven is een vak apart

Hebt u een tekst nodig? Bent u zelf alvast begonnen met schrijven, maar komt u tot de ontdekking dat zelf een tekst schrijven niet tot uw talenten behoort? Geen nood! Voor content writing bent u bij mij aan het juiste adres. Ook al hebben de meeste mensen tijdens hun kindertijd met succes leren schrijven, toch is een tekst schrijven een kunst op zich die niet iedereen is gegeven. Een professionele tekst laten schrijven door een tekstschrijver die elke dag niets anders doet, is dan ook geen schande. Het is beter om een tekst te laten schrijven door iemand anders dan een minder goede indruk na te laten door een tekst te gebruiken die aan zijn doel voorbij gaat.

Eenvoudige teksten schrijven

Geen opdracht is ons te min. Als u een tekstschrijver wil contacteren om een tekst te laten opstellen, dan wordt in eerste instantie bekeken over welk soort tekst het gaat. Ook eenvoudige teksten schrijven behoort tot de taak van een professionele content writer. Mogelijk voelt u enige schroom om met een vrij eenvoudige opdracht een professional lastig te vallen. Dit is echter niet hoe wij naar uw opdracht kijken. Uw boodschap is belangrijk, hoe eenvoudig ze voor sommige anderen ook kan lijken. Voor eenvoudige teksten hanteren wij een lager tarief dan voor teksten waarvoor veel onderzoek en opzoekwerk nodig is. Wilt u dat wij een tekst schrijven voor u en twijfelt u omwille van de kosten? Vraag dan vrijblijvend onze tarieven!

Teksten schrijven rond specifieke onderwerpen

Soms krijgen wij speciale verzoeken die wat meer onderzoek vergen. Ook met dit soort opdrachten kunt u bij ons terecht. Als professionele tekstschrijvers beschikken wij over een goede algemene kennis van tal van onderwerpen. Deze background helpt uiteraard wanneer wij in opdracht een tekst schrijven. Opdrachten die onderzoek of diepgaand onderzoek nodig hebben, vergen meer tijd en denkwerk dan eenvoudige teksten. Daarom ligt het tarief voor artikelen waarvoor onderzoek vereist is, hoger dan voor teksten die uit de losse pols kunnen worden geschreven. Als u een dergelijke tekst of artikel nodig hebt en zelf niet over de nodige kennis of achtergrondinformatie beschikt, dan zoeken wij dit graag voor u op.

Soorten teksten

Bij ons kan u terecht voor verschillende soorten teksten: webteksten en blogteksten

Webteksten laten schrijven

Waarschijnlijk denkt u van, ik kan toch zelf mijn websteksten schrijven? Wel in principe zou dit natuurlijk kunnen maar dikwijls ontbreekt de tijd of weet men niet hoe men geoptimaliseerde teksten schrijft die ook nog eens hoog ranken in Google. Wij hebben kennis van SEO en schrijven pakkende teksten die impact hebben op de zoekresultaten in Google.

Zakelijke blogger gevraagd

U heeft reeds een mooie website op het internet staan maar u heeft gewoon geen tijd om geëngageerde blogartikels voor uw zaak te schrijven? Dan kan u deze job laten uitbesteden door een gespecialiseerde tekstschrijver die uw zakelijke blog onderhoudt of op regelmatige basis teksten schrijft. Teksten schrijven die ook daadwerkelijk bezoekers trekt, is natuurlijk van essentieel belang. Daarom besteden wij veel aandacht aan het schrijven van unieke en nieuwe content om zo hoog mogelijk te scoren in Google.

-> zakelijk blogger

Offerte Content writing

Als u meer informatie wenst over deze en andere diensten omtrent teksten schrijven, dan bent u altijd welkom voor een verkennend gesprek of een brainstormsessie. Wij beloven u dat we u niet zullen teleurstellen en dat wij samen met u altijd op zoek gaan naar de beste prijs/ kwaliteitsverhouding.